superviinuri

Mikäli haluat tilaisuuteesi “salakavalan” naurupaketin, Superviinuri on oikea valinta!

Kymmenien vuosien kokemuksellaan ravintola-alalla hankkimansa taitojen vuoksi kukaan ei arvaa että tarjoilija ei olekaan aivan tavallinen tarjoilija, kunnes alkaa tapahtua...

Yleisön reaktiot vaihtuvat hämmennyksestä kiukkuun ja lopuksi vapauttavaan nauruun, kun jujutus selviää.

Ohjelman kulun ja keston määrittää tilaisuuden luonne. Tässä pari eri vaihtoehtoa:

Naurupaketti eli lyhyt kaava: - Superviinuri saapuu juhlien sovitussa vaiheessa tarjoilemaan “täydessä kännissä”. Ensin tarjoilukomiikkaa ja sitten stand up-show, n. 25min. Vauhdikkaan ohjelman kokonaiskesto 40-60 min. Aloitus heti tilaisuuden alussa, lämpimänruoan, tai kahvin aikana.

Pitkän kaavan jujutus:
- Juhlien tarjoilu alkaa normaalisti, hetken päästä yksi tarjoilija ei näytä olevan “ihan kunnossa”. Kohina alkaa: “Tuo tarjoilija on juovuksissa!”
- Humalatila kasvaa, ja kun joku vielä valittaa - osa jo nauraa
- Heti lämpimän ruuan jälkeen kuullaan aloituslaulu ja seuraatte stand up -showta, jonka teitä huijannut tarjoilija esittää. Yllätys on paljastunut.
- Jutut perustuvat yläpään huumoriin. Jos vieraat “vievät” keskustelun navan alle, sitten mennään eli sitä saa, mitä tilaa! Yleensä juhlissa, häissä ja syntymäpäivillä on esitystä seuraamassa lapsia, jolloin pikkutuhmuuksiin ei tarinoissa mennä. Jälkiruoan tai kahvin jälkeen ehkä toinen stand up -show, sopimuksen mukaan. Esiintyjä paikalla 2-3 tuntia, sopimuksen mukaan.
- Omaperäinen tyyli ja yleisön kommentointi antavat persoonallisen ihmiseltä ihmiselle-esityksen, jota usein inspiraatio ja hetki käsikirjoittaa.
- Tilaajan tulisi tuntea vieraansa, sillä sovittaessa näin etukäteen voi joku vieraista saada pahastikin “siipeensä” sanan säilällä. Kuitenkin siten että kaikkia naurattaa.

Esitykset sopivat ryhmille 10 - 400 henkeen ja mainiosti esim. yrityspäivällisille, pikkujouluihin, häihin, syntymäpäiville ja yllättää mainiosti tilaisuuksissa joihin on tilattu myös muuta ohjelmaa, jota osallistujat osaavat odottaa. Tärkeintä on että tästä esiintyjästä ei edes vihjata etukäteen vaan annetaan ohjelman viedä...

Myös kansainväliset tilaisuudet hoituvat “huonolla juopon englannilla.”

Ohjelmamyynti: Jari Hämäläinen
puh:+358 504048868 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.