sari aalto - vatsastapuhuja

Viihdetaivaan nouseva tähti, vatsastapuhuja Sari Aalto valloittaa estradin ja yleisön sydämet hulvattomien nukkehahmojensa kanssa! Kaipaatko tilaisuuteesi jotain täysin uutta ja unohtumattoman hauskaa? Sari on esittävien taiteiden ammattilainen, ja maamme ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja. Ohjelmisto kattaa useita erilaisia esityskokonaisuuksia niin lapsi- kuin aikuisyleisöllekin. Sarin erityisalaa ovat koko perheen esitykset, jotka riemastuttavat kaikenikäisiä katsojia taaperosta Taimi-muoriin. Vatsastapuhumisesitys huvittaa ja hämmästyttää tilaisuudessa kuin tilaisuudessa: niin häissä, synttäreillä, tavaratalossa kuin yritystilaisuuksissa ja –juhlissakin.

Lapsille: Sarin lastenshowssa riemua ja vauhtia rittää!
Hullunkurinen Simpanssi Anssi hurmaa joka lapsen hassulla apinoinnillaan, ja ihmeellinen henkiin heräävä taideteos loksauttaa suun auki myös aikuisilta.
Eläväinen esitys sisältää nukkien rinnalla myös laululeikkeja, taikatemppuja ja höpsöjä avustajanumeroita. Kesto sopimuksen mukaan.

Aikuisille: Onko stand up –koomikot ja taikurit jo nähty?
Vatsastapuhuja Sarin kuplivan hauska esitys yllättää, riemastuttaa ja posauttaa tunnelman kattoon.
Sarin polvella nähdään esityksen todellinen stara, sanavalmis Oskari, joka saa naurun raikumaan ja korvat punoittamaan pureutuessaan päivän polttaviin aiheisiin kärkkäällä ja konstailemattomalla tyylillään.
Edes yleisö ei välty tämän moottoriturvan sanan säilältä. Kesto sopimuksen mukaan.

Pyydä tarjous ja tilaa vatsastapuhuja juhliisi!

Ohjelmamyynti: Jari Hämäläinen
puh:+358 504048868 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.