rudi rok - ääniakrobaatti

Ääniakrobaatti Rudi Rokin showssa jokainen ääni, jonka kuulet, tehdään suulla. Hämmästyt huomatessasi, mihin kaikkeen yhden ihmisen ääni voi olla kykeneväinen: instrumenteista eläimiin ja äänitehosteista tunnettuihin kappaleisiin, joissa soittimet ja laulu kuuluvat samaan aikaan päällekäin, yhden miehen tuottamana.

Esitys ei kuitenkaan ole vain tuttujen kappaleiden ja outojen äänien ihmettelyä vaan show, jonka kulkuun myös yleisö pääsee vaikuttamaan. Rudi Rok on naurattanut tiensä yleisön sydämiin ainutlaatuisella yhdistelmällään beatboxausta, vatsastapuhumista ja veitsenterävää komiikkaa.

Kotimaisten stand up -klubien ohella Rudi on keikkaillut myös kansainvälisillä estradeilla – aina Hollywoodia myöten. Rudin Yotube-videoita on katsottu yli 20 milj. kertaa.

Rudi Rok Show soveltuu mainiosti ravintolaan, yritystapahtumaan, messuille jne. Mainio show tilaisuuden alussa rentouttaa tunnelmaa, muun ohjelman välissä nostaa tunnelmaa tai kruunaa tapahtuman lopun tehden siitä vieläkin ikimuistoisemman!

Tilaa Mies ja Ääni - Rudi Rok!

Ohjelmamyynti: Jari Hämäläinen
puh:+358 504048868 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.